Újraszalvéta-varró workshop FELHÍVÁS

Következő rendezvényünkön egy kis kézműveskedésre invitálunk Titeket! Október 20-án 18 órától a Gorka teremben (B kollégium) mindenkit várunk szeretettel, hogy együtt készíthessük el az újraszalvétánkat!

Szendvicsek, pékáruk csomagolásánál általában a legtöbbször használt anyagok a szalvéta, folpack, alufólia. Ezek nemhogy esztétikailag nem mutatnak jól (ráadásul bele is ragadhat az uzsonnánk), de környezetünknek sem teszünk jót, hiszen egyszer használatos csomagolóanyagok révén, a kukában landolnak.

Ezzel szemben az újraszalvéta – nevéből adódan – újra és újra felhasználható. A külső része lehet bármilyen színű és mintázatú pamutvászon, csak a készítő képzelete szabhat határt. Belül pedig egy úgynevezett PUL anyagot találunk, amely vízhatlan tulajdonságának köszönhetően használat után könnyen leöblíthető, letörölhető, így legközelebb is ebbe tudod csomagolni a rántotthúsos szendvicsed.

A workshopon ehhez hasonló szalvétákat készíthettek majd el.

A workshop alkalmával minden jelenlévőnek lehetősége lesz a saját újraszalvétáját elkészíteni, az összes szükséges anyagot és felszerelést biztosítjuk hozzá. Amennyiben van saját varró- és gombostűt, kérjük, hogy hozd magaddal! A szalvéta elkészítéséhez előzetes varrótudás nem szükséges.

A program INGYENES, de ha szeretnéd támogatni Egyesületünk munkáját legalább az anyagköltség árával (800 Ft/fő), nagyon örülnénk neki!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.